Založ si blog

Kiska, morálny vzor

Poslanec Ľ.Galko  v čase, keď sa Kiska rozhodoval, či bude opäť kandidovať za prezidenta  tlačil na jeho opätovnú kandidatúru  v mene obrovskej zodpovednosti za štát, s poukazovaním na   jeho mravný étos, ktorý  mal  a  aj  v  mene slušných ľudí, ktorí chceli, aby naša vlasť mala v čele slušného a čestného človeka.

Toto vyhlásenie mohol Galko urobiť iba v čase totálnej  pomätenosti. Potreboval čas, aby sa  z pomätenosti  spamätal.

V čase  Galkovho vyhlásenia polovica Slovenska vedela, čo za charakter zohrieva stoličku v prezidentskom paláci.  Dnes to  okrem Žitňanskej, Remišovej,  Šeligu a tímu, ktorý pevne stojí za svojím bossom vie nielen celé Slovensko ale aj  celý svet.  Hľadanie morálky, pravdy a spravodlivosti v hore s baterkou na hlave je dokonalou  karikatúrou osoby, ktorá zastávala prezidentský úrad.   Porušovať zákony a morálku  môže iba   „náš človek“ Kiska.  Podľa Remišovej je to iba  zlo a  krivda, ktorú mu chce spôsobiť niekto iný. Kde je povestné  „do basy“, keď  zákony a morálku porušoval  iný „náš človek“ Bašternák?  Jana  Žitňanská,  bývalá členka kresťanskej  strany pred vstupom do  strany Za ľudí stavala   Kisku na piedestál charakteru a morálky, „ktorému záleží na tých najzraniteľnejších“.  Čím je zdieranie nesvojprávnych,   dnes už neexistujúcou firmou CFH,a.s , ak nie amorálnosťou najvyššieho rangu?   Čím sú daňové podvody, vratky, premrštená prezidentská kampaň, krádež pozemku, videá s mafiánmi, bielymi koňmi a podvodníkmi?   Ale ide predsa  o “ Nášho človeka“ Kisku   a toho  správneho  „NÁŠHO“ sme povinní chrániť a  za veľmi aktívnej podpory  médií z neho vyrobiť   NEDOTKNUTEĽÝ   morálny vzor.   

Nabudúce o druhu  „pomoci“ dnes už bývalej Kiskovej   firmy  CFH,a.s  najzraniteľnejšej  – NESVOJPRÁVNEJ osobe.

 

Korčok – Vlastenec a Demokrat

30.03.2024

Od Vlastnenca a budúceho možného prezidenta občania Slovenska očakávajú že verejne vyzve: – zástupcov PS, KDH a SAS v Euro parlamente, aby skončili s kydaním na ním milovanú vlasť – Slovensko a s vojnou vedenou proti vlastným občanom. Od Demokrata a budúceho možného prezidenta občania Slovenska očakávajú, že verejne vyzve: – agresívnu [...]

Vymenili Ježiša

25.03.2024

Farizejské KDH vymenilo Ježiša. Kresťansko demokratické hnutie v priebehu krátkeho času zistilo, aký blízky mu je progresivizmus. Preto sa rozhodlo podporiť za prezidenta progresívneho Ivana Korčoka. Tým sa dobrovoľne vzdalo kresťanských princípov a vlastnej kresťanskej integrity. Ústrednú postavu kresťanskej viery Ježiša KDH podlo [...]

Sulík – huspenina v trópoch

29.01.2021

Aj keď sa chvíľku zdalo, že Sulík je jediným reálne uvažujúcim a triezvym hlasom vo vláde, po jeho vyhláseniach typu: SAS s návrhom plošného testovania nesúhlasí, SAS síce s niektorými návrhmi nesúhlasí, ale bude hlasovať za , SAS vládu nepoloží, na Igorove invektívy nebudem reagovať, atď., si musel každý súdny volič o ňom riadne opraviť mienku. [...]

F-35 / Stíhačka F-35 /

Do poľského vojska sa vracajú husári, tentoraz však ako najmodernejšie stíhačky F-35

30.04.2024 07:36

Hodnota celého kontraktu predstavuje 4,6 miliardy dolárov.

Vrtuľník

Pri páde armádneho vrtuľníka na severe Kolumbie zahynulo deväť vojakov

30.04.2024 07:04

Vrtuľník mal dopraviť zásoby pre vojakov v oblasti mesta Santa Rosa del Sur, kde v poslednej dobe prebiehajú boje medzi ľavicovou gerilou a drogovým gangom.

depozitár, Múzeum SNP, Banská Bystrica

Rarita v Múzeu SNP: Prvého mája sprístupnia skvosty, ktoré viac ako polstoročie verejnosť nevidela

30.04.2024 07:00

Mnohé autentické uniformy, zbrane, prilby, kufre a rôzne osobné veci ľudí, ktorí riskovali svoj život v Povstaní priamo na bojisku, sa konečne dostali „na svetlo sveta“.

Sophie, Ukrajina, vojna na Ukrajine

ONLINE: Rusi majú priestor pre budúce útoky. Zelenskyj sa sťažuje, že pomoc prichádza pomaly

30.04.2024 06:30

Rusi kontrolujú takmer pätinu Ukrajiny a majú možnosť útočiť viacerými smermi. Zelenskyj hovorí, že zbrane na Ukrajinu síce už prúdia, ale pomaly.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 124770x
Priemerná čítanosť článkov: 4159x

Autor blogu

Kategórie