Založ si blog

Dajte deti. ..

Dajte deti  nie  na tenis, ako k tomu  vyzýva známy slogan Dominiky Cibulkovej, ale homosexuálnym párom.

Liberáli Poliačik, Sulík, Dostál, Nicholsonová a iní, dajte deti homosexuálnym párom, ale iba tie svoje.  Nemáte právo ani len uvažovať  a nie to rozhodovať o bezbranných  cudzích.  Ak deti nemáte, tak ich pre  radosť takýchto párov sploďte. Na splodenie a dobrovoľné zverenie do trvalej opatery nie je potrebný zákon. Vaše uvedomelé deti v dospelosti iste pochopia, aké výborné bolo vaše rozhodnutie  a aký vynikajúci  vplyv to malo na ich budúci život.  Pred zverením do opatery im nezabudnite  vysvetliť, že  budú žiť  vo výnimočnej rodine, v ktorej nebude mamička, či ocko,  ale rodič č. 1 a rodič č. 2.

Aj  novinárka Hanzelová-Kovačičová, ktorá považuje pedofíliu za chorobu  sa môže rozhodnúť splodiť dieťa  a  poskytnúť ho ako terapiu pedofilovi. Všetci normálni považujú pedofíliu za zvrátenosť, ale ona   by zrejme terapiu pedofila dieťaťom  (iba cudzieho) považovala  za  ušľachtilý čin.

Pre obhajcov militantných záujmov ako Naď, Ondrejcsák , Dostál, Osuský a Nicholsonová odporúčam   založiť v SR akadémiu, nie športovú, ale vojenskú,  v ktorej  by sa   vaši  potomkovia od najútlejšieho veku  učili miesto s raketou, či loptou  narábať s kalašnikovom  a vojenskej disciplíne.  Pred  ich  osemnástim  rokom by ste za nich rozhodli, že  nie  maturita, nie vzdelanie a už vôbec nie ich život, ale vojny   v Iraku, Sýrii, či v Somálsku sú tou jedinou a správnou hodnotou.

Príbehy vašich detí  by potvrdzovali ich výnimočnosť a tým vzácnosť. Ak je niečo vzácne, znamená že to má hodnotu. V časoch, keď doba neželá zhodnocovaniu peňazí by ste mohli byť hrdí, ako výborne sa vám podarilo   zhodnotiť  svoje deti. Na tenis,  či futbal by ste mohli dať  tie  cudzie.

 

Korčok – Vlastenec a Demokrat

30.03.2024

Od Vlastnenca a budúceho možného prezidenta občania Slovenska očakávajú že verejne vyzve: – zástupcov PS, KDH a SAS v Euro parlamente, aby skončili s kydaním na ním milovanú vlasť – Slovensko a s vojnou vedenou proti vlastným občanom. Od Demokrata a budúceho možného prezidenta občania Slovenska očakávajú, že verejne vyzve: – agresívnu [...]

Vymenili Ježiša

25.03.2024

Farizejské KDH vymenilo Ježiša. Kresťansko demokratické hnutie v priebehu krátkeho času zistilo, aký blízky mu je progresivizmus. Preto sa rozhodlo podporiť za prezidenta progresívneho Ivana Korčoka. Tým sa dobrovoľne vzdalo kresťanských princípov a vlastnej kresťanskej integrity. Ústrednú postavu kresťanskej viery Ježiša KDH podlo [...]

Sulík – huspenina v trópoch

29.01.2021

Aj keď sa chvíľku zdalo, že Sulík je jediným reálne uvažujúcim a triezvym hlasom vo vláde, po jeho vyhláseniach typu: SAS s návrhom plošného testovania nesúhlasí, SAS síce s niektorými návrhmi nesúhlasí, ale bude hlasovať za , SAS vládu nepoloží, na Igorove invektívy nebudem reagovať, atď., si musel každý súdny volič o ňom riadne opraviť mienku. [...]

Budmerický kaštieľ

Chce ministerka Šimkovičová kúpiť kaštieľ v Budmericiach? Rezort kultúry to popiera

18.04.2024 16:20

Rezort kultúry sa ohradzuje voči lživým tvrdeniam o kaštieli v Budmericiach.

kvety, mráz, ľad, jabloň

Meteorológovia varujú pred snehom a mrazmi, môžu poškodiť úrodu

18.04.2024 16:08

Výstrahu vydali vo štvrtok aj českí experti.

Mŕtvy v banke

O pôžičku v banke "žiadal" mŕtvy. Podpíš to, strýko! vyzývala ho neter

18.04.2024 16:00

Banku v Brazílii navštívil nezvyčajný zákazník. Sedel na invalidnom vozíku, nehovoril, padala mu hlava, ale jeho neter tvrdila, že strýko si chce zobrať pôžičku.

Zuzana Čaputová / Aurel Sabó / Jaroslav Krám / Juraj Štefanka /

Čaputová poslednýkrát ako hlavná veliteľka síl vymenovala generálov. Armáde vyjadrila uznanie a vďaku

18.04.2024 15:34

Prezidentka zdôraznila, že povýšení dôstojníci zosobňujú aj prínos Slovenska a jeho armády v rámci spojenectva v NATO.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 124582x
Priemerná čítanosť článkov: 4153x

Autor blogu

Kategórie