Založ si blog

Vymenili Ježiša

Farizejské  KDH vymenilo Ježiša.

 

Kresťansko demokratické hnutie  v priebehu krátkeho času zistilo, aký blízky  mu je  progresivizmus.  Preto sa rozhodlo podporiť za prezidenta   progresívneho   Ivana Korčoka.  Tým sa  dobrovoľne  vzdalo kresťanských princípov  a vlastnej kresťanskej integrity.

Ústrednú postavu kresťanskej viery Ježiša  KDH podlo vymenilo   za   predstaviteľa   progresívnej ideológie, prospechárskeho, pevného vo viere slúžiť komukoľvek.  Po službe  Mečiarovi, Dzurindovi,  Ficovi, Sulíkovi  si túto “ morálne nepoškvrnenú“ osobu osvojili  Progresívci,  so svojou zvrhlou, protislovenskou a  protikresťanskou  ideológiou,  aby  nakoniec  bonbónik priložilo v každom čase a  každej situácii sa  prispôsobiace  KDH.

Títo  kresťanskí farizeji,  zbožne kľačiaci pred oltárom  a vzívajúci  Boha  svojimi krokmi pomáhajú   vedome  „vraždiť“  kresťanstvo na Slovensku.

Svojou voľbou  popreli kresťanskú  jedinečnosť ústavnej ochrany  manželského  zväzku muža a ženy a podporili zvrhlú progresívnu ideológiu so  70-imi  pohlaviami. Pre kresťanov platia iba kresťanské  princípy, Boh Ježiš, viera  a vlastná integrita.  Spájanie  a podpora zvrhlej ideológie sú pre  kresťanstvo neprípustné.

KDH je na plač. Najvyšší čas odstrániť  z názvu kresťanské.

 

Korčok – Vlastenec a Demokrat

30.03.2024

Od Vlastnenca a budúceho možného prezidenta občania Slovenska očakávajú že verejne vyzve: – zástupcov PS, KDH a SAS v Euro parlamente, aby skončili s kydaním na ním milovanú vlasť – Slovensko a s vojnou vedenou proti vlastným občanom. Od Demokrata a budúceho možného prezidenta občania Slovenska očakávajú, že verejne vyzve: – agresívnu [...]

Sulík – huspenina v trópoch

29.01.2021

Aj keď sa chvíľku zdalo, že Sulík je jediným reálne uvažujúcim a triezvym hlasom vo vláde, po jeho vyhláseniach typu: SAS s návrhom plošného testovania nesúhlasí, SAS síce s niektorými návrhmi nesúhlasí, ale bude hlasovať za , SAS vládu nepoloží, na Igorove invektívy nebudem reagovať, atď., si musel každý súdny volič o ňom riadne opraviť mienku. [...]

Matovičov nový nápad

30.10.2020

Predstavte si, že tak, ako sa z noci na ráno zrodil v Matovičovej hlave nápad testovania, zrodí sa v nej ďalší, ešte veľkolepejší. Ráno, keď už sa sám so sebou nahlas poradil, si strapatý a bosý pred zrkadlom zývne a ako blesk mu skrsne v hlave nový nápad ako vyhrať najbližšie parlamentné voľby. Presvedčený o svojej veľkosti a dokonalosti [...]

Colonial Coin Britain

Vzácne mince čakali na dražbu sto rokov. Prečo ich nezískali dedičia hneď po smrti boháča?

27.04.2024 09:00

Dánsky obchodník s maslom Lars Emil Bruun medzi numizmatikmi vyčnieval. Aké mince vlastnil a čo si želal, aby s nimi urobili po jeho smrti?

polícia páska

Tragédia v Rohožníku: Muž mŕtvy, pobodaná žena a deti v nemocnici

27.04.2024 08:10

Záchranári vyslali ambulancie do bytového domu v okrese Malacky, kde bolo pobodaných viacero osôb.

Kolumbijská univerzita, Palestína, Izrael

Propalestínski študenti na Kolumbijskej univerzite budú pokračovať v proteste

27.04.2024 07:51

Študenti Kolumbijskej univerzity v New Yorku, ktorí začali celoamerickú vlnu propalestínskych univerzitných protestov, sa nedohodli s vedením školy.

vojna na Ukrajine, Charkov, záchranári, ruský útok, bombardovanie

New York Times: Charkov je nezlomný. Bombardované mesto napriek strachu žije

27.04.2024 07:30

Každodenné ruské útoky u obyvateľov Charkova stupňujú obavy, ale život v meste sa nezastavil, napísal denník The New York Times.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 124707x
Priemerná čítanosť článkov: 4157x

Autor blogu

Kategórie