Založ si blog

Kiska, najlepší z anjelov  

 

 

Tento blog (teraz  mierne upravený) bol administrátorom z dôvodu volebného moratória vymazaný. Je  voľným pokračovaním blogu z 26.02. 2020  „Kiska, morálny vzor“

 

Príbeh pôžičky mentálne postihnutej,  nesvojprávnej osobe,  s príjmom iba tesne nad hranicou minimálnej mzdy pochybnou nebankovkou  Consumer Finance Holding, a.s. (CFH) ( k 01.01.2019 vymazaná z OR)–  založenej  Kiskovcami  je   dôkazom úrovne morálky jej zakladateľov.

Kiska  zdieranie, na ktoré nemá žiadny  normálny človek  žalúdok, považuje za  úspešný príbeh. Keď sa verejnosť dozvedela  o jeho daňových  podvodoch a krádeži,  nestiahol sa z politiky, ale štát,  na čele ktorého ako prezident  stál,  nazýval   mafiánskym. Dnes už  celé Slovensko vie, že mafia  mu bola bližšia ako košeľa a biele kone mal  ustajnené priamo vo svojej maštali.

Po všetkom, čo sa prevalilo  mal už dávno odísť do  USA, ako mu to odporúčal sudca Radačovský. Predvolebným  pretŕčaním,  s  úškľabkom slizkého hada, neakceptovateľnými výhovorkami a obviňovaním kdekoho  pred kamerami  dehonestuje  prestížny  úrad,  ktorý 5 rokov zastával na úroveň suterénu plného potkanov. Jeho tím v zmysle „Náš človek“  ide vypľuť dušu, aby svojho bossa bránil.

Poskytovanie pôžičiek tým najchudobnejším, najzraniteľnejším a nesvojprávnym je do neba volajúcim hyenizmom.  Ale aj takíto  ľudia majú nehnuteľnosti a čo je  hlavné,  nevedia sa brániť.   Dôkazom amorálnosti firmy   CFH, a.s.,  je opakované zasielanie vymáhačských listov opatrovateľke nesvojprávnej  a to napriek doručeniu  rozhodnutia súdu, že dotyčná  osoba bola v čase uzatvorenia zmluvy  zbavená svojprávnosti.  CHF,a.s. bez ohľadu na rozhodnutie súdu zašla ešte  ďalej a začala vymáhať  pohľadávky exekučne !!!,  vydieračským, až mafiánskym spôsobom.   S takouto zraniteľnou nesvojprávnou  osobou, s dôchodkom niečo nad hranicou životného minima uzatvorila firmy CFH,a.s až tri zmluvy!!!

Nie jednu, ale tri – teda nešlo o nedopatrenie, ale cielený zámer pochybnej, Kiskovcami založenej nebankovky ,

 a to aj napriek faktu  uvedenému   na zadnej strane   OP  „zbavená spôsobilosti na právne úkony„, ktorý bol  firme CFH, a..s spolu s výškou príjmu zasielaný pri každej zmluve.  Pôžičky boli poskytnuté  v priebehu jediného roka (od 11.01.2013 do 24.01.2014) Praktiky   „Dobrého anjela“ bez morálky a empatie s heslom „Úžerou k blahobytu“ sa osvedčili. Stratégia  „úspešného príbehu – úžery“ bola  cielená  výlučne na tých najzraniteľnejších a na tomto prípadne vidno, že aj mentálne postihnutých, teda  nesvojprávnych.

Kiska ako verklík opakuje  pomoc  najzraniteľnejším.  Ale pomoc, ktorú pričinením  jeho úžery takéto osoby potrebujú  im potom   na ich obranu poskytujú iní a nezištne.  Strana za Za ľudí  by mala zmeniť  názov na „Proti ľuďom“, pretože zdieranie  úžerou tých  najzraniteľnejších,  najúbohejších, mentálne postihnutých a NESVOPRÁVNYCH je tou najdokonalejšou ukážkou, že  ľudia sú im ukradnutí. 

Je žalostné, ako  v predvolebnom spote exprezident blúdi  s baterkou na hlave po hore a hľadá stratené právo, spravodlivosť a morálku.

Kedy sa dočkáme  z úst Járu Cimermana v sukni – Remišovej, odborníčky na celý vesmír,   miesto obhajoby Kiskových podvodov a bezbožnej úžery aj kritiky? Poslanec Galko to už urobil. Prezident bol v čase nepokojov pre  „neho morálny étos, (blog z 08.04.2019 – Doba si Kisku nevyžaduje). Spamätal sa  a  dnes  hovorí opak.   Je najvyšší čas,   aby  sa spamätala aj Remišová a a clý Kiskov  tím  a  Feldekovu    „Riťolízu“  vymenili za   fakty a realitu.

Farizej Šeliga mal  informácie   o Kiskových prešľapoch a podvodoch už v čase organizovania pochodov  slušného Slovenska, ale túžba vyviezť sa po chrbte  v tom čase 65 %-ného Kisku do parlamentu   bola silnejšia ako morálka. Šeliga a jeho „slušné Slovensko , manipulujúce s občanmi tohto štátu predstavuje  netolerovateľnú amorálnosť na entú. Ak by bolo „Slušné Slovensko“  ozaj slušné a morálne, žiadalo by pri svojich protestoch spred dvoch rokov  vymeniť všetkých, čo i len trošku namočených politikov.  A tých bolo dosť.  Začať malo svojím bossom,  ale tým by sa Šeligovi  predčasne  zrútil  výťah do parlamentu. Svoju slušnosť môžu  Šeliga , Remišová a iní dokázať tým, že  sa vzdajú poslaneckých mandátov, alebo  svojho bossa. To by bola ukážka morálky a slušnosti v jednom. To by bolo príklad hodný „slušného Slovenska“ Myslím, že sa nenájde ani jeden z 5,5 mil. občanov, ktorý by uveril,  že tak urobia a dokážu, že  „slušné Slovensko“ nie je pre nich iba donekonečna omieľaná fráza.  Oni morálku a slušnosť vyžadujú iba od iných. Zlodejstvá, úžera, daňové podvody, mafia zoči-voči sú suterénom, v ktorom našli bojovníci za slušnosť a morálku svoje teplé miestečká.

 

 

Korčok – Vlastenec a Demokrat

30.03.2024

Od Vlastnenca a budúceho možného prezidenta občania Slovenska očakávajú že verejne vyzve: – zástupcov PS, KDH a SAS v Euro parlamente, aby skončili s kydaním na ním milovanú vlasť – Slovensko a s vojnou vedenou proti vlastným občanom. Od Demokrata a budúceho možného prezidenta občania Slovenska očakávajú, že verejne vyzve: – agresívnu [...]

Vymenili Ježiša

25.03.2024

Farizejské KDH vymenilo Ježiša. Kresťansko demokratické hnutie v priebehu krátkeho času zistilo, aký blízky mu je progresivizmus. Preto sa rozhodlo podporiť za prezidenta progresívneho Ivana Korčoka. Tým sa dobrovoľne vzdalo kresťanských princípov a vlastnej kresťanskej integrity. Ústrednú postavu kresťanskej viery Ježiša KDH podlo [...]

Sulík – huspenina v trópoch

29.01.2021

Aj keď sa chvíľku zdalo, že Sulík je jediným reálne uvažujúcim a triezvym hlasom vo vláde, po jeho vyhláseniach typu: SAS s návrhom plošného testovania nesúhlasí, SAS síce s niektorými návrhmi nesúhlasí, ale bude hlasovať za , SAS vládu nepoloží, na Igorove invektívy nebudem reagovať, atď., si musel každý súdny volič o ňom riadne opraviť mienku. [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 124592x
Priemerná čítanosť článkov: 4153x

Autor blogu

Kategórie