Založ si blog

Matovičov nový nápad

Predstavte si, že  tak,  ako sa z noci na ráno  zrodil v Matovičovej hlave nápad  testovania,  zrodí sa v nej  ďalší, ešte veľkolepejší.  Ráno, keď už sa sám so sebou nahlas poradil,  si strapatý a bosý pred zrkadlom zývne a ako blesk mu  skrsne v hlave nový nápad  ako vyhrať najbližšie parlamentné voľby. Presvedčený o svojej veľkosti  a dokonalosti  žiada od zrkadla potvrdenie o svojej genialite. Obraz v zrkadle mu potvrdí:  Igor  ty  si génius!!!

Každý občan sa  po opustení volebnej miestnosti  bude musieť preukázať  armáde vedenej ministrom obrany   Naďom  potvrdením  volebnej komisie, že  „dobrovoľne“odvolil  a volil   Matoviča (Sulík  mu  fotením  volebných lístkov pri voľbe generálneho prokurátora robil predskokana).   Iba takýto občan bude môcť  požívať výhody štátu riadeného „najlepšou vládou“ aká tu kedy bola. Tí, ktorí sa dobrovoľných  volieb  nezúčastnia, alebo nevolili správne,  budú sankcionovaní  zákazom vychádzania z domu,  okrem  ním určených hodín. Pre lepšiu identifikáciu týchto sabotérov zavedie  ich označenie ( možno päť cípu hviezdu?),  nebudú môcť nastúpiť do práce, cestovať hromadnou dopravou, ich  deti nebudú smieť chodiť do materskej a základnej školy, nedostane sa im  riadnej zdravotnej starostlivosti, nezúčastneným dôchodcom bude  odobratá polovica penzie, atď.

Prídu chromí, aj slepí.  Voľby má  vyhraté a  k tomu ušetril. Nemusel ani do Cannes a ani Cyprus. Za  ušetrené si môže kúpiť nemajetný Matovič  obľúbené tenisky, alebo ich nechá  Pavlínke, aby mohla investovať.

Na ulici pozberané tenisové loptičky á la  Pročko, sediace v parlamente   mu  budú  aplaudovať. Zostáva  len dúfať, že sa ich nájde  aspoň  pár so zdravým  rozumom  a  včas odskočia do  autu.

 

Sulík – huspenina v trópoch

29.01.2021

Aj keď sa chvíľku zdalo, že Sulík je jediným reálne uvažujúcim a triezvym hlasom vo vláde, po jeho vyhláseniach typu: SAS s návrhom plošného testovania nesúhlasí, SAS síce s niektorými návrhmi nesúhlasí, ale bude hlasovať za , SAS vládu nepoloží, na Igorove invektívy nebudem reagovať, atď., si musel každý súdny volič o ňom riadne opraviť mienku. [...]

S mafiou sa nevyjednáva, s mafiou sa spolupracuje

06.03.2020

S mafiou sa nevyjednáva, s mafiou sa spolupracuje a to tak, že NAŠI mafiáni dostanú tie najvyššie funkcie v štáte. Poslanec B. Kollár za účať v klube mafiánov dostane odmenu – funkciu predsedu parlamentu NR SR. Je to paradox v porovnaní Glváčom, ktorý za komunikáciu s A. Zsuzsovou dostal trest – strata funkcie [...]

Kiska, najlepší z anjelov  

02.03.2020

Tento blog (teraz mierne upravený) bol administrátorom z dôvodu volebného moratória vymazaný. Je voľným pokračovaním blogu z 26.02. 2020 „Kiska, morálny vzor“ Príbeh pôžičky mentálne postihnutej, nesvojprávnej osobe, s príjmom iba tesne nad hranicou minimálnej mzdy pochybnou nebankovkou Consumer Finance Holding, a.s. (CFH) ( k 01.01.2019 [...]

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 10 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 09:06

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 28
Celková čítanosť: 120144x
Priemerná čítanosť článkov: 4291x

Autor blogu

Kategórie