Založ si blog

S mafiou sa nevyjednáva, s mafiou sa spolupracuje

 

 

S mafiou sa nevyjednáva, s mafiou sa spolupracuje a to tak, že  NAŠI  mafiáni  dostanú tie najvyššie funkcie v štáte.

 

Poslanec B. Kollár  za účať v klube mafiánov  dostane odmenu – funkciu predsedu parlamentu NR SR.   Je to paradox v porovnaní Glváčom, ktorý  za   komunikáciu  s A. Zsuzsovou dostal trest –  strata funkcie podpredsedu  NR SR.

Ďalší paradox – R. Sulík, bývalý predseda NR SR poznačený nadštandardným vzťahom s mafiánom Kočnerom  (konzultovas ním voľbu generálneho prokurátora a výmenu premiérky Radičovej za Mikloša ) vo funkcii  predsedu NR SR zotrval – išlo vraj iba o mladícku nerozvážnosť – (poslanec Klus), aj keď  až 15 krát opakovanú  a  dnes  ten istý Sulík  dostáva od Matoviča odmenu – post ministra.

A. Kiska, poznačený aférami nielen úžerou, podvodmi a   obchodovaním s mafiou ako prezident roztruboval kade chodil, že Slovensko je mafiánsky štát,  bojuje u Matoviča tiež  o odmenu,  najradšej  kreslo ministra vnútra.

ICH mafiáni (Smer)  sú zlo,  a  podľa Matoviča  skončia v  base.

NAŠI mafiáni  a  samotný Matovič s daňovými podvodmi sú dobro,  ktoré treba  odmeniť funkciami – tými najvyššími, ústavnými.

Vláda zložená z ľudí, bez akéhokoľvek morálneho kreditu  bude vraj „tá  najlepšia, akú  kedy Slovensko  malo“. Slová Matoviča, „spojím sa hoci aj s čertom“, sú  tie  najúprimnejšie, aké kedy vyriekol. On, najväčší z  bojovníkov za očistu verejného života dokazuje, že spolupráca s mafiou a spájanie  s čertom v prospech cieľa „byť premiérom“ sú hodnoty, ktoré vyznáva.  Premiér s podporou  NAŠEJ  mafie je tou najdokonalejšou ukážkou charakteru a  túžby po moci.

Nikdy nebola mafia tak blízko vlády. 

 

 

 

Korčok – Vlastenec a Demokrat

30.03.2024

Od Vlastnenca a budúceho možného prezidenta občania Slovenska očakávajú že verejne vyzve: – zástupcov PS, KDH a SAS v Euro parlamente, aby skončili s kydaním na ním milovanú vlasť – Slovensko a s vojnou vedenou proti vlastným občanom. Od Demokrata a budúceho možného prezidenta občania Slovenska očakávajú, že verejne vyzve: – agresívnu [...]

Vymenili Ježiša

25.03.2024

Farizejské KDH vymenilo Ježiša. Kresťansko demokratické hnutie v priebehu krátkeho času zistilo, aký blízky mu je progresivizmus. Preto sa rozhodlo podporiť za prezidenta progresívneho Ivana Korčoka. Tým sa dobrovoľne vzdalo kresťanských princípov a vlastnej kresťanskej integrity. Ústrednú postavu kresťanskej viery Ježiša KDH podlo [...]

Sulík – huspenina v trópoch

29.01.2021

Aj keď sa chvíľku zdalo, že Sulík je jediným reálne uvažujúcim a triezvym hlasom vo vláde, po jeho vyhláseniach typu: SAS s návrhom plošného testovania nesúhlasí, SAS síce s niektorými návrhmi nesúhlasí, ale bude hlasovať za , SAS vládu nepoloží, na Igorove invektívy nebudem reagovať, atď., si musel každý súdny volič o ňom riadne opraviť mienku. [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 124688x
Priemerná čítanosť článkov: 4156x

Autor blogu

Kategórie