Založ si blog

Polícia a jej klamstvá

Akú dôveru môže mať Polícia SR, ktorá je schopná vyprodukovaním  dvoch  rôznych  verzií  obstarania dokladu k trestno-právnemu konaniu  spochybniť  aj svoju vlastnú  profesionalitu? Vyvoleným OO PZ   je  páchateľ,  obhajovaný políciou  a  poškodený je   obeťou nielen páchateľa, ale aj samotnej  polície!!!

Prvá verzia:

  Polícia písomne informovala poškodeného, že doklad (odborný odhad) o  výške škody spôsobenej páchateľom bol obstaraný „na základe žiadosti OO PZ Šoporňa“ .  Žiaľ to, čo polícia nazýva „odborný odhad“  nie je nič iné ako  „paškvil“, ktorý  nespĺňa ani tie najzákladnejšie administratívne náležitosti pre trestno-právne konanie (nie je uvedený žiadateľ, adresát,vec a  dátum ) a nie je súčasťou  ani  jedného z dvoch  policajných uznesení!!! Keď  poškodený požiadal o zaslanie  fotokópie   žiadosti, ako aj fotokópie evidencie z podacieho denníka,  tak OO PZ   ponúklo  inú verziu (v poradí druhú)!!!

Druhá verzia:

Polícia teda  zmenila svoje pôvodné   stanovisko z prvej verzie.   Písomnú  žiadosť OO PZ  nemá  k dispozícii,  nakoľko   „odborný znalec“ (murár-obkladač) bol osobne  vypovedať na policajnom obvode!!!  Polícia zrejme nevie, že jej povinnosťou  je z takéhoto aktu  v zmysle zák. 71/1967 Zb.z. vyhotoviť zápisnicu!!! 

Nie je známe,  na základe čoho sa „odborný znalec“ dozvedel, že  práve on je ten  vyvolený, na ktorého odborné schopnosti  policajný obvod netrpezlivo čaká.   Bol  políciou písomne  vyzvaný, či priamo eskortovaný, alebo sa dostavil sám  na základe vnuknutia pána  nebies?

Zelenú policajnému klamstvu  dal priamo najvyšší nadriadený – policajný riaditeľ OR PZ Galanta.  Svojím podpisom potvrdil, že podvádzať poškodeného na úkor páchateľa   je v súlade so stratégiou lokálnych policajných štruktúr. Nebolo by to  prvýkrát.

 

Korčok – Vlastenec a Demokrat

30.03.2024

Od Vlastnenca a budúceho možného prezidenta občania Slovenska očakávajú že verejne vyzve: – zástupcov PS, KDH a SAS v Euro parlamente, aby skončili s kydaním na ním milovanú vlasť – Slovensko a s vojnou vedenou proti vlastným občanom. Od Demokrata a budúceho možného prezidenta občania Slovenska očakávajú, že verejne vyzve: – agresívnu [...]

Vymenili Ježiša

25.03.2024

Farizejské KDH vymenilo Ježiša. Kresťansko demokratické hnutie v priebehu krátkeho času zistilo, aký blízky mu je progresivizmus. Preto sa rozhodlo podporiť za prezidenta progresívneho Ivana Korčoka. Tým sa dobrovoľne vzdalo kresťanských princípov a vlastnej kresťanskej integrity. Ústrednú postavu kresťanskej viery Ježiša KDH podlo [...]

Sulík – huspenina v trópoch

29.01.2021

Aj keď sa chvíľku zdalo, že Sulík je jediným reálne uvažujúcim a triezvym hlasom vo vláde, po jeho vyhláseniach typu: SAS s návrhom plošného testovania nesúhlasí, SAS síce s niektorými návrhmi nesúhlasí, ale bude hlasovať za , SAS vládu nepoloží, na Igorove invektívy nebudem reagovať, atď., si musel každý súdny volič o ňom riadne opraviť mienku. [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 124699x
Priemerná čítanosť článkov: 4157x

Autor blogu

Kategórie