Založ si blog

Kto stvoril Kočnera?

 

 

Udelením amnestie prezidenta Michala Kováča  gaunerovi Mariánovi Kočnerovi za zrodila na slovenskej scéne hviezda. Primárnym cieľom  „najlepšieho“ a  „slušného“  prezidenta bolo   udeliť  amnestiu  aj  inému   gaunerovi  –  svojmu  synovi, Michalovi Kováčovi ml. –  osobe spriatelenej  s Kočnerom, s  vizitkou  medzinárodného    zatykača, väznenej   v SRN.  Amnestiou  v mene syna  stvoril prezident SR z gaunera  chránený druh.

S odstupom času v r. 1998  prišla na scénu  „Záchrana Markízy“. Vojna dvoch, zrejme iba naoko  nezmieriteľných hrdinov Pavla Ruska,  ako záchrancu TV  Markíza  a slovenského  Napoleona, túžiaceho po všetkom, čo sa dá urvať.   Niekoľko  tisícový dav  zmanipulovaných, za  aktívnej podpory  moci chtivých politikov  odmeňoval  záchranu milovanej TV heslami a  potleskom. Zmyslom tohto divadla  nebola  záchrana Markízy a ani potlesk   riaditeľovi Ruskovi,  ktorý týždeň čo týždeň prskal na verejnosť z obrazovky,  ale dláždenie cesty ku korytám  pre tých, ktorí neboli  schopní  riadnou cestou  vyhrať voľby.

Markíza bola zachránená a  gauneri boli odmenení. Mocichtiví začali vládnuť, z  Kočnera sa stala celebrita. Za umenie byť  v pravý čas na správnom získal imunitu  – na čokoľvek. Synovi  prezidenta  s kvalifikáciou  medzinárodného   zatykača  ponúklo MZV SR  post v diplomatických službách.  Účel dokonale  posvätil prostriedky.

Dvaja nezmieriteľní slovenskí hrdinovia  Rusko a Kočner  dlhodobo otravovali  slovenskú verejnosť  pravidelným predvádzaním  v bulvári.  S odstupom času, keď už hviezda jedného z nich prestala žiariť vyšli  na povrch zmenky v miliónoch Eur. V 1998 nezmieriteľní nepriatelia o pár rokov  neskôr   zmenkami previazaní priatelia.

A  k tomu  vražda novinára.  Trúfalosť  a istota  celebrity Kočner,  podporovanej  politikmi, políciou a prokuratúrou  s neúmerne veľkým priestorom v médiách  zrazu  dostala  k.o. Vražda sa  nemusela stať, ak by slovenská celebrita nepožívala ich nadmernú  ochranu a úctu.   Dokonca až takú, že   bývalý predseda NR SR využíval  konzultačné poradenstvo  celebrity  nielen pre  obsadenie   postu generálneho prokurátora ale aj výmenu vlastnej premiérky.

Polícia SR neurobila pre svojho občana  nič a čo urobil v záujme ochrany svojho novinára  zamestnávateľ a šéfredaktor? Napriek rizikovej práci ponechal  mladého človeka na  pospas Kočnerovým vyhrážkam a neposkytol  mu žiadnu  pozíciu  kontroly.   Situáciu zneužil  na morbídnu  dennú  seba prezentáciu s  vlastnou podobizňou, umiestnenou  na titulke portálu  vedľa  tvárí dvoch mladých zavraždených. Obťažoval čitateľov rovnako, ako kedysi  Rusko divákov Markízy,  alebo  Alena Zsuzsová  na  Facebooku.

 

 

 

Korčok – Vlastenec a Demokrat

30.03.2024

Od Vlastnenca a budúceho možného prezidenta občania Slovenska očakávajú že verejne vyzve: – zástupcov PS, KDH a SAS v Euro parlamente, aby skončili s kydaním na ním milovanú vlasť – Slovensko a s vojnou vedenou proti vlastným občanom. Od Demokrata a budúceho možného prezidenta občania Slovenska očakávajú, že verejne vyzve: – agresívnu [...]

Vymenili Ježiša

25.03.2024

Farizejské KDH vymenilo Ježiša. Kresťansko demokratické hnutie v priebehu krátkeho času zistilo, aký blízky mu je progresivizmus. Preto sa rozhodlo podporiť za prezidenta progresívneho Ivana Korčoka. Tým sa dobrovoľne vzdalo kresťanských princípov a vlastnej kresťanskej integrity. Ústrednú postavu kresťanskej viery Ježiša KDH podlo [...]

Sulík – huspenina v trópoch

29.01.2021

Aj keď sa chvíľku zdalo, že Sulík je jediným reálne uvažujúcim a triezvym hlasom vo vláde, po jeho vyhláseniach typu: SAS s návrhom plošného testovania nesúhlasí, SAS síce s niektorými návrhmi nesúhlasí, ale bude hlasovať za , SAS vládu nepoloží, na Igorove invektívy nebudem reagovať, atď., si musel každý súdny volič o ňom riadne opraviť mienku. [...]

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 124696x
Priemerná čítanosť článkov: 4157x

Autor blogu

Kategórie