Založ si blog

„Demokratická opozícia“

 Demokratická opozícia  (SAS a OĽANO) je pripravená prevziať moc. Tieto slová  odzneli včera  v relácii  TA3 – Téma  z úst  poslanca,  člena strany SAS.   Zarážajúca   predstava   poslanca,  vysokoškolského  pedagóga – politológa o demokracii,  ak verejne prezentuje  ako  vzor „demokratickej opozície“  svoju a  štvorčlennú  stranu,  ktorú roky vedie samozvaný vodca a v ktorej pôsobí poslanec podozrivý so spolupráce s ŠTB.

Tlačovky predstaviteľov  „demokratickej opozície“ sú v TA3 častejšie ako predpoveď počasia a predstavujú amorálne divadlo.   V kresťanskej krajine je pieta  posvätný akt.  Aká silná musí byť  túžba po moci, keď „demokratická opozícia“   pietu za brutálne zavraždených mladých ľudí  celý týždeň zneužíva  na prípravu prevziatia moci a to   aj na úkor napätia v spoločnosti a vyvolávaním nepokojov.

Kde boli tieto  nadmieru   „morálne “  strany  a ich  „autori“, keď bol  zavraždený Ernest Valko, bývalý  predseda ústavného súdu ČSFR?   Kto vtedy zo súčasnej  „demokratickej opozície“  žiadal  rezignáciu vlády, hlavu premiérky, ministra vnútra a  prezidenta policajného zboru? Kto z nich organizoval  denne tlačovky, protesty a pochody a vyzýval  k  rezignácii  predstaviteľov vlády?  Vtedy bola zrejme  morálka  strany SAS a OĽANO    zakopaná  hlboko v zemi.  Ak teraz vyzývajú  k zodpovednosti  koalíciu,   prečo v SAS  nevyvodili  zodpovednosť voči   vtedajšiemu  predsedovi  parlamentu za opakované stretnutia o odborné poradenstvo od človeka evidovaného v mafiánskych zoznamoch?   Poslancova obhajoba predsedu parlamentu  mladíckou nerozvážnosťou a neskúsenosťou je viac ako úbohá.   Človek s takýmto biľagom nebol pre výkon ústavnej funkcie  pre stranu SAS  žiadnou prekážkou, pretože bol  a je jej predsedom – náš človek.  Riešenie výmeny vlastnej premiérky a  menovania generálneho prokurátora  s človekom s mafiánskou povesťou  nie je iba  mladícka nerozvážnosť a už  vôbec nie malichernosť.  Prečo  „demokratická opozícia“  nevyužila  prostriedky, ktorých sa dožaduje dnes  a nešla príkladom politickej kultúry?

Áno chliev, hlavne cudzí je treba vyčistiť.   Svinstvo vo vlastnom, považované za cnosť  je naše a je  nedotknuteľné.  Treba veriť, že čistenie cudzieho chlieva nebude slovenským  Majdanom a piatková  pieta bude venovaná s úctou a láskou iba  dvom mladým obetiam.

 

Korčok – Vlastenec a Demokrat

30.03.2024

Od Vlastnenca a budúceho možného prezidenta občania Slovenska očakávajú že verejne vyzve: – zástupcov PS, KDH a SAS v Euro parlamente, aby skončili s kydaním na ním milovanú vlasť – Slovensko a s vojnou vedenou proti vlastným občanom. Od Demokrata a budúceho možného prezidenta občania Slovenska očakávajú, že verejne vyzve: – agresívnu [...]

Vymenili Ježiša

25.03.2024

Farizejské KDH vymenilo Ježiša. Kresťansko demokratické hnutie v priebehu krátkeho času zistilo, aký blízky mu je progresivizmus. Preto sa rozhodlo podporiť za prezidenta progresívneho Ivana Korčoka. Tým sa dobrovoľne vzdalo kresťanských princípov a vlastnej kresťanskej integrity. Ústrednú postavu kresťanskej viery Ježiša KDH podlo [...]

Sulík – huspenina v trópoch

29.01.2021

Aj keď sa chvíľku zdalo, že Sulík je jediným reálne uvažujúcim a triezvym hlasom vo vláde, po jeho vyhláseniach typu: SAS s návrhom plošného testovania nesúhlasí, SAS síce s niektorými návrhmi nesúhlasí, ale bude hlasovať za , SAS vládu nepoloží, na Igorove invektívy nebudem reagovať, atď., si musel každý súdny volič o ňom riadne opraviť mienku. [...]

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26, aktualizované: 09:41

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 09:48

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 124694x
Priemerná čítanosť článkov: 4156x

Autor blogu

Kategórie