Založ si blog

Kto stvoril Kočnera?

 

 

Udelením amnestie prezidenta Michala Kováča  gaunerovi Mariánovi Kočnerovi za zrodila na slovenskej scéne hviezda. Primárnym cieľom  „najlepšieho“ a  „slušného“  prezidenta bolo   udeliť  amnestiu  aj  inému   gaunerovi  –  svojmu  synovi, Michalovi Kováčovi ml. –  osobe spriatelenej  s Kočnerom, s  vizitkou  medzinárodného    zatykača, väznenej   v SRN.  Amnestiou  v mene syna  stvoril prezident SR z gaunera  chránený druh.

S odstupom času v r. 1998  prišla na scénu  „Záchrana Markízy“. Vojna dvoch, zrejme iba naoko  nezmieriteľných hrdinov Pavla Ruska,  ako záchrancu TV  Markíza  a slovenského  Napoleona, túžiaceho po všetkom, čo sa dá urvať.   Niekoľko  tisícový dav  zmanipulovaných, za  aktívnej podpory  moci chtivých politikov  odmeňoval  záchranu milovanej TV heslami a  potleskom. Zmyslom tohto divadla  nebola  záchrana Markízy a ani potlesk   riaditeľovi Ruskovi,  ktorý týždeň čo týždeň prskal na verejnosť z obrazovky,  ale dláždenie cesty ku korytám  pre tých, ktorí neboli  schopní  riadnou cestou  vyhrať voľby.

Markíza bola zachránená a  gauneri boli odmenení. Mocichtiví začali vládnuť, z  Kočnera sa stala celebrita. Za umenie byť  v pravý čas na správnom získal imunitu  – na čokoľvek. Synovi  prezidenta  s kvalifikáciou  medzinárodného   zatykača  ponúklo MZV SR  post v diplomatických službách.  Účel dokonale  posvätil prostriedky.

Dvaja nezmieriteľní slovenskí hrdinovia  Rusko a Kočner  dlhodobo otravovali  slovenskú verejnosť  pravidelným predvádzaním  v bulvári.  S odstupom času, keď už hviezda jedného z nich prestala žiariť vyšli  na povrch zmenky v miliónoch Eur. V 1998 nezmieriteľní nepriatelia o pár rokov  neskôr   zmenkami previazaní priatelia.

A  k tomu  vražda novinára.  Trúfalosť  a istota  celebrity Kočner,  podporovanej  politikmi, políciou a prokuratúrou  s neúmerne veľkým priestorom v médiách  zrazu  dostala  k.o. Vražda sa  nemusela stať, ak by slovenská celebrita nepožívala ich nadmernú  ochranu a úctu.   Dokonca až takú, že   bývalý predseda NR SR využíval  konzultačné poradenstvo  celebrity  nielen pre  obsadenie   postu generálneho prokurátora ale aj výmenu vlastnej premiérky.

Polícia SR neurobila pre svojho občana  nič a čo urobil v záujme ochrany svojho novinára  zamestnávateľ a šéfredaktor? Napriek rizikovej práci ponechal  mladého človeka na  pospas Kočnerovým vyhrážkam a neposkytol  mu žiadnu  pozíciu  kontroly.   Situáciu zneužil  na morbídnu  dennú  seba prezentáciu s  vlastnou podobizňou, umiestnenou  na titulke portálu  vedľa  tvárí dvoch mladých zavraždených. Obťažoval čitateľov rovnako, ako kedysi  Rusko divákov Markízy,  alebo  Alena Zsuzsová  na  Facebooku.

 

 

 

Korčok – Vlastenec a Demokrat

30.03.2024

Od Vlastnenca a budúceho možného prezidenta občania Slovenska očakávajú že verejne vyzve: – zástupcov PS, KDH a SAS v Euro parlamente, aby skončili s kydaním na ním milovanú vlasť – Slovensko a s vojnou vedenou proti vlastným občanom. Od Demokrata a budúceho možného prezidenta občania Slovenska očakávajú, že verejne vyzve: – agresívnu [...]

Vymenili Ježiša

25.03.2024

Farizejské KDH vymenilo Ježiša. Kresťansko demokratické hnutie v priebehu krátkeho času zistilo, aký blízky mu je progresivizmus. Preto sa rozhodlo podporiť za prezidenta progresívneho Ivana Korčoka. Tým sa dobrovoľne vzdalo kresťanských princípov a vlastnej kresťanskej integrity. Ústrednú postavu kresťanskej viery Ježiša KDH podlo [...]

Sulík – huspenina v trópoch

29.01.2021

Aj keď sa chvíľku zdalo, že Sulík je jediným reálne uvažujúcim a triezvym hlasom vo vláde, po jeho vyhláseniach typu: SAS s návrhom plošného testovania nesúhlasí, SAS síce s niektorými návrhmi nesúhlasí, ale bude hlasovať za , SAS vládu nepoloží, na Igorove invektívy nebudem reagovať, atď., si musel každý súdny volič o ňom riadne opraviť mienku. [...]

Izrael / Hamas /

Hamas súhlasil s návrhom o prímerí, ktorý je pre Izrael neprijateľný

06.05.2024 19:11, aktualizované: 22:53

Katar a Egypt už niekoľko mesiacov pôsobia ako sprostredkovatelia mierových rokovaní.

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť iba časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 124843x
Priemerná čítanosť článkov: 4161x

Autor blogu

Kategórie