Založ si blog

Sulík – huspenina v trópoch

Aj keď sa chvíľku zdalo, že Sulík  je jediným reálne uvažujúcim a triezvym hlasom vo vláde, po jeho  vyhláseniach typu:

SAS s návrhom plošného testovania  nesúhlasí,  SAS síce s niektorými návrhmi nesúhlasí, ale bude hlasovať za , SAS vládu nepoloží, na Igorove invektívy nebudem reagovať, atď.,  si musel  každý súdny volič o ňom   riadne  opraviť mienku.

Matovičovo obvinenie Sulíka so zodpovednosti za smrť  4300 obetí ( to už  ide masovú vraždu) by nikoho, kto má čo len promile sebaúcty  nenechalo ľahostajným a v tom okamihu by zložil funkciu. Ale  Sulík nie. Prečo?   Akú atómovú zbraň pripravuje vytasiť  proti nemu Matovič?  Je to  zbraň,  akú použil na Procházku?  Alebo je v tom príliš silný magnet vidiny budúcich miliárd, že  sebavedomý Sulík je ochotný konvertovať hoci aj  do polohy „budhistickej trpezlivosti“  a znášať s pokorou pred očami 5,5 milióna občanov  verejné obviňovanie, dehonestovanie a  ponižovanie, aké nemá v civilizovanom svete obdoby.

Sulíkova   mediálna prezentácia opozičných postojov, hoci na  vláde hlasoval za,  účasť na proteste proti vlastnej  vláde a  jeho vytrvalé  odmietanie celoplošného očkovania  (nakoniec súhlasil) je znakom deficitu  vnútornej  integrity s konzistenciou názorov  „huspeniny v trópoch“ .

 

Korčok – Vlastenec a Demokrat

30.03.2024

Od Vlastnenca a budúceho možného prezidenta občania Slovenska očakávajú že verejne vyzve: – zástupcov PS, KDH a SAS v Euro parlamente, aby skončili s kydaním na ním milovanú vlasť – Slovensko a s vojnou vedenou proti vlastným občanom. Od Demokrata a budúceho možného prezidenta občania Slovenska očakávajú, že verejne vyzve: – agresívnu [...]

Vymenili Ježiša

25.03.2024

Farizejské KDH vymenilo Ježiša. Kresťansko demokratické hnutie v priebehu krátkeho času zistilo, aký blízky mu je progresivizmus. Preto sa rozhodlo podporiť za prezidenta progresívneho Ivana Korčoka. Tým sa dobrovoľne vzdalo kresťanských princípov a vlastnej kresťanskej integrity. Ústrednú postavu kresťanskej viery Ježiša KDH podlo [...]

Matovičov nový nápad

30.10.2020

Predstavte si, že tak, ako sa z noci na ráno zrodil v Matovičovej hlave nápad testovania, zrodí sa v nej ďalší, ešte veľkolepejší. Ráno, keď už sa sám so sebou nahlas poradil, si strapatý a bosý pred zrkadlom zývne a ako blesk mu skrsne v hlave nový nápad ako vyhrať najbližšie parlamentné voľby. Presvedčený o svojej veľkosti a dokonalosti [...]

Izrael, Palestína, Pásmo Gazy

Izrael pozastaví každý deň boje na 11 hodín. Majú to byť 'taktické' prestávky na uľahčenie humanitárnej pomoci

16.06.2024 08:11

Izraelská armáda v časti južného Pásma Gazy každý deň na 11 hodín pozastaví vojenské operácie, aby uľahčila dodávky humanitárnej pomoci.

Čína, Si Ťin-pching v Elyzejskom paláci

USA sa nás snažia vyprovokovať k útoku na Taiwan, povedal podľa FT čínsky prezident von der Leyenovej

16.06.2024 07:35

Washington sa snaží Čínu vyprovokovať dodávkami zbraní na Taiwan aj inými krokmi, sú presvedčení viacerí v Číne.

Taliansko, Ukrajina, vojna na Ukrajine, Rishi Sunak, Volodymyr Zelenskyj

ONLINE: Zelenskyj je odhodlaný vzdorovať roky, podľa New York Times to povedal európskemu kolegovi

16.06.2024 07:00, aktualizované: 08:32

Ak nepostúpime teraz, tak to skúsime o rok, aj ďalší a ďalší. Podľa The New York Times to povedal Zelenskyj súkromne európskemu politikovi.

stíhačka, stíhačky, stíhačky na diaľnici

Na švajčiarskej diaľnici pristáli a štartovali stíhačky. Neutrálne Švajčiarsko chce byť bojaschopné

16.06.2024 07:00

Aj keď je Švajčiarsko neutrálne a nie je členom NATO, chce byť bojaschopné. Po napadnutí Ukrajiny má obavy zo zhoršujúcej sa bezpečnostnej situácie v Európe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 125476x
Priemerná čítanosť článkov: 4183x

Autor blogu

Kategórie