Založ si blog

Vydieranie ako slušnosť?

Ak minister Drucker okamžite neodvolá prezidenta policajného zboru, tak s ním rokovať nebudeme.  Toto  dala vedieť verejnosti   študentská iniciatíva „Za slušné Slovensko“.  Miesto dialógu odmietnutie.  Miesto dialógu vydieranie.

Čo vlastne študenti chcú? Riešiť problém?  Asi nie.

Sú to študenti, kto diktuje požiadavky? Asi nie.

Sú  študenti slobodní?  Asi nie. (blog: Sú študenti slobodní ľudia? – publikované 29.03.2018)

Vydieranie bolo pracovnou metódou mafie a nemá nič spoločné s morálkou a slušnosťou. Kto dnes prevádzkuje takúto prax?  Kočner  a  Matovič,  suterén, ktorý   nikoho neprekvapí.

Iniciatíva „Za slušné Slovensko“ vydieraním   na úrovni  metód  mafie 90-tych rokov ponúka  slovenskej verejnosti ten najväčší pľuvanec slušnosti.  Sú dve možnosti ako dosiahnuť cieľ. DIALÓG, alebo zbrane ( príklad Ukrajiny).

 

Korčok – Vlastenec a Demokrat

30.03.2024

Od Vlastnenca a budúceho možného prezidenta občania Slovenska očakávajú že verejne vyzve: – zástupcov PS, KDH a SAS v Euro parlamente, aby skončili s kydaním na ním milovanú vlasť – Slovensko a s vojnou vedenou proti vlastným občanom. Od Demokrata a budúceho možného prezidenta občania Slovenska očakávajú, že verejne vyzve: – agresívnu [...]

Vymenili Ježiša

25.03.2024

Farizejské KDH vymenilo Ježiša. Kresťansko demokratické hnutie v priebehu krátkeho času zistilo, aký blízky mu je progresivizmus. Preto sa rozhodlo podporiť za prezidenta progresívneho Ivana Korčoka. Tým sa dobrovoľne vzdalo kresťanských princípov a vlastnej kresťanskej integrity. Ústrednú postavu kresťanskej viery Ježiša KDH podlo [...]

Sulík – huspenina v trópoch

29.01.2021

Aj keď sa chvíľku zdalo, že Sulík je jediným reálne uvažujúcim a triezvym hlasom vo vláde, po jeho vyhláseniach typu: SAS s návrhom plošného testovania nesúhlasí, SAS síce s niektorými návrhmi nesúhlasí, ale bude hlasovať za , SAS vládu nepoloží, na Igorove invektívy nebudem reagovať, atď., si musel každý súdny volič o ňom riadne opraviť mienku. [...]

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 124715x
Priemerná čítanosť článkov: 4157x

Autor blogu

Kategórie