S mafiou sa nevyjednáva, s mafiou sa spolupracuje

6. marca 2020, sk68, Nezaradené

 

 

S mafiou sa nevyjednáva, s mafiou sa spolupracuje a to tak, že  NAŠI  mafiáni  dostanú tie najvyššie funkcie v štáte.

 

Poslanec B. Kollár  za účať v klube mafiánov  dostane odmenu – funkciu predsedu parlamentu NR SR.   Je to paradox v porovnaní Glváčom, ktorý  za   komunikáciu  s A. Zsuzsovou dostal trest –  strata funkcie podpredsedu  NR SR.

Ďalší paradox – R. Sulík, bývalý predseda NR SR poznačený nadštandardným vzťahom s mafiánom Kočnerom  (konzultovas ním voľbu generálneho prokurátora a výmenu premiérky Radičovej za Mikloša ) vo funkcii  predsedu NR SR zotrval – išlo vraj iba o mladícku nerozvážnosť – (poslanec Klus), aj keď  až 15 krát opakovanú  a  dnes  ten istý Sulík  dostáva od Matoviča odmenu – post ministra.

A. Kiska, poznačený aférami nielen úžerou, podvodmi a   obchodovaním s mafiou ako prezident roztruboval kade chodil, že Slovensko je mafiánsky štát,  bojuje u Matoviča tiež  o odmenu,  najradšej  kreslo ministra vnútra.

ICH mafiáni (Smer)  sú zlo,  a  podľa Matoviča  skončia v  base.

NAŠI mafiáni  a  samotný Matovič s daňovými podvodmi sú dobro,  ktoré treba  odmeniť funkciami – tými najvyššími, ústavnými.

Vláda zložená z ľudí, bez akéhokoľvek morálneho kreditu  bude vraj „tá  najlepšia, akú  kedy Slovensko  malo“. Slová Matoviča, „spojím sa hoci aj s čertom“, sú  tie  najúprimnejšie, aké kedy vyriekol. On, najväčší z  bojovníkov za očistu verejného života dokazuje, že spolupráca s mafiou a spájanie  s čertom v prospech cieľa „byť premiérom“ sú hodnoty, ktoré vyznáva.  Premiér s podporou  NAŠEJ  mafie je tou najdokonalejšou ukážkou charakteru a  túžby po moci.

Nikdy nebola mafia tak blízko vlády.